На відкритті нового терміналу «Нібулона» Гройсман поставив амбітне завдання

На відкритті нового терміналу «Нібулона» Гройсман поставив амбітне завдання

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман взяв участь у відкритті на Запоріжжі нового терміналу агрокомпанії «Нібулон», побудованого завдяки кредитній угоді з Європейським інвестиційним банком на суму 74 млн доларів США.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, новий термінал розташовано на території села Біленьке Запорізького району і займає близько 6 га території.

Відкриваючи новий термінал, Гройсман зазначив, що першочерговим завданням для України на сьогодні є завоювання зовнішніх агроринків і забезпечення внутрішнього ринку якісною сільгосппродукцією.

Фото: Дмитро Смольєнко

«Наше завдання сьогодні - подальше завоювання зовнішнього ринку агропродукції і подальше забезпечення внутрішнього ринку України якісною продукцією», - сказав Гройсман.

При цьому глава уряду зазначив, що він особисто і Кабінет міністрів робитимуть усе, що від них залежить, для створення нових підприємств в Україні і надалі для розвитку економіки України так, «щоб кожен у своїх доходах міг відчувати це».

Перевантажувальний термінал для зернових і олійних культур «Хортиця» має обсяг зберігання зерна 77 тисяч тонн і може за добу відвантажувати на водний транспорт 12 тисяч тонн продукції. Його загальна потужність з відвантаження становить 716,8 тисячі тонн на рік. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-