Вантажопереробка у Миколаївському порту збільшилась на 400 тисяч тонн

Вантажопереробка у Миколаївському порту збільшилась на 400 тисяч тонн

Укрінформ
Миколаївський морський порт за 5 місяців 2017 року збільшив обсяги перевантаження майже на 400 тисяч тонн у порівнянні з аналогічним показником минулого року, переваливши понад 5,7 млн тонн вантажів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Миколаївського морпорту Неля Куц.

«За 5 місяців 2017 року перевалка вантажів Миколаївським морським портом збільшилась майже на 400 тис тонн у порівнянні з аналогічним показником минулого року. Так, за січень-травень перевалено більше 5,7 млн тонн вантажів. Порт стрімко рухається вперед, випереджаючи директивний план на 15%», - розповіла Куц.

За її словами, в цілому відзначається позитивна динаміка перевалки зернових – 2,5 млн тонн, металу – 834 тис. тонн, рослинної олії – 819 тис. тонн, вугілля – 514 тис. тонн та іншого.

Основну частину вантажів перевантажено стивідорними компаніями, що входять в структуру корпорації «Bunge» (1,7 млн тонн) та «Дунайсько-Судноплавною стивідорною компанією» корпорації «Cofco-Agri» (944 тис. тонн). Співпраця з ними стала однією з найприбутковіших для Миколаївського морського порту. Завдяки введенню в експлуатацію їх потужностей з перевалки зернових та рослинної олії порт впевнено утримує лідерські позиції серед портів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-