Відносини між контролерами і бізнесом стануть більш відкритими - Зубко

Відносини між контролерами і бізнесом стануть більш відкритими - Зубко

Укрінформ
Пакет урядових рішень щодо проведення перевірок органами державного нагляду та дерегуляції бізнесу спрямований на зменшення тиску на бізнес, а також дозволяє сформувати системні критерії з зонами ризику щодо проблемних підприємств.

Про це заявив на засіданні уряду віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи ухвалення низки рішень щодо здійснення комплексних планових заходів державного нагляду.

«Перевірки бізнесу, які зараз відбуваються, проводяться або за фактом надзвичайної події, або за зверненням громадськості, або з певного інтересу контролюючого органу. Цим пакетом врегулюється також питання зав’язків з громадськістю, а саме за якими зверненнями відбуваються перевірки. Також кожне міністерство та контролюючий орган мають відпрацювати критерії, щоб сформувати план щодо проблемних підприємств, які потребують першочергових перевірок», - зазначив Зубко.

Віце-прем’єр-міністр підкреслив, що прийнятий пакет рішень забезпечить відкритість між перевіряючими органами і бізнесом. «Також скасовується корупційна складова, коли відкриваються бази даних,  і бізнесу не потрібно в черговий раз звертатися до чиновника за інформацією», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-