Коломойського і Перелому виключили зі складу наглядової ради Укрнафти

Коломойського і Перелому виключили зі складу наглядової ради Укрнафти

Укрінформ
Загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта" обрали новий склад наглядової ради, виключивши зі складу Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова, Михайла Кіпермана, Ігоря Палицю, Петра Столяра та Сергія Перелому.

Про це повідомляє прес-служба "Укрнафти".

"Обрано новий склад наглядової ради, до якої увійшли: Андрій Коболєв (голова наглядової ради), Сергій Коновець, Юрій Вітренко, Костянтин Пожидаєв, Ярослав Теклюк, Поліна Загнітко, Володимир  Ємцев, Максим Юхименко, Владислав Лазоренко, Уріел Цві Лейбер (Uriel Tzvi Laber), Марія Пітта (Maria Pitta)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в загальних зборах акціонерів товариства, які відбулися 18 травня, взяли участь представники власників 96,9984% голосуючих акцій.

Акціонери також затвердили новий склад Ревізійної комісії, до якої увійшли Олена Коротчук (голова ревізійної комісії), Андрій Тахтай, Едуард Шевченко, Ольга Андріяшина, Денис Повольнов.

Крім того, було заслухано і взято до відома звіти Правління Товариства за 2015 та 2016 роки та затвердили звіти Наглядової ради Товариства за ці роки. Акціонери взяли до відома роботу Правління Товариства за 2015 та 2016 роки, визнали задовільною роботу Наглядової ради та взяли до відома роботу Ревізійної комісії за цей же період.

Наглядовій раді із залученням Правління Товариства доручено розробити пропозиції щодо вимог до кандидатів у незалежні члени Наглядової ради, порядку їх відбору, розміру винагороди та умов договорів (контрактів) з ними.

Як відомо, раніше в наглядову раду "Укрнафти" входили Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Михайло Кіперман, Ігор Палиця, Петро Столяр та Сергій Перелома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-