“Сбербанк” обмежив клієнтів у готівці: через “фізичний збиток банкоматам”

“Сбербанк” обмежив клієнтів у готівці: через “фізичний збиток банкоматам”

Укрінформ
ПАТ «Сбербанк» з 15 березня запровадив тимчасовий ліміт на видачу готівки з поточних рахунків фізосіб через касу до 30 тисяч гривень на добу на одного клієнта.

Про це повідомляє прес-служба банку.

«Шановні Клієнти! У зв'язку з неправомірними діями третіх осіб з блокування головного офісу ПАТ "Сбербанк", спричиненню фізичного збитку банкоматам банку, що спричинило порушення графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, повідомляємо Вас про встановлення з 15 березня 2017 року тимчасових лімітів на видачу готівкових грошових коштів з поточних рахунків фізичних осіб через касу банку у розмірі 30 тис. грн (екв. у інших валютах) на добу на одного клієнта. Просимо вибачення за тимчасові незручності», - йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що депозитні сертифікати видаються у рамках законодавства без обмежень через каси банку, а термінові вклади фізосіб видаються без застосування комісії за зняття готівки, проте об'єм видачі коштів дорівнює встановленому тимчасовому ліміту для зняття готівкових коштів з поточних рахунків.

Як повідомлялося, 13 березня кілька десятків активістів з прапорами «Правого сектору» та партії «Національний корпус» замурували вхід до відділення «Сбербанку Росії» на вулиці Володимирській у Києві. Крім того, за допомогою балончиків із фарбою вони написали «RUS BANK» на ролетах, якими закриті вікна відділення банку. Адміністрація «Сбербанку Росії» тимчасово призупинила роботу відділення на вулиці Володимирській і звернулась із заявою до правоохоронних органів.

Раніше повідомлялося, що "Сбербанк России" розпочав обслуговування у своїх відділеннях клієнтів з "паспортами громадян" "ДНР" і "ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-