Гройсман про мінімалку: Пильнуватиму, щоб роботодавці не хитрували

Гройсман про мінімалку: Пильнуватиму, щоб роботодавці не хитрували

Укрінформ
У вівторок у Кабміні відбулася нарада щодо забезпечення своєчасної та безперебійної реалізації рішення уряду про підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн з 1 січня 2017 року. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Прем'єр-міністр Володимир Гройсман. 

"Кожен працюючий громадянин України отримуватиме не менше 3200 грн. Це рішення уряду вступає в силу уже з 1 січня. Сьогодні ми провели нараду з питань забезпечення того, щоб це рішення було реалізовано вчасно і без збоїв. Ми будемо постійно "звіряти годинники" з тим, що відбувається в кожному секторі і на кожній території, відслідковувати будь-які спроби роботодавців "хитрувати" і не виконувати це рішення", - зазначив Прем'єр-міністр.

Загалом, за його словами, "у виграші має бути майже 5 мільйонів працюючих українців". 

"Для мене особисто принципово важливо, щоб праця людей в Україні не була недооціненою, щоб працююча людина не була бідною. Тому питання впровадження нового рівня МЗП буде на моєму особистому контролі", - наголосив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, в уряді 29 грудня буде проведено селекторну нараду з приводу нарахування мінімальної зарплати у 2017 році. На цей захід урядовці запросять профільних заступників голів адміністрацій та представників профспілок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-