Люди мають жити довше та краще - Гройсман

Люди мають жити довше та краще - Гройсман

Укрінформ
Українці помирають у достатньо молодому віці у порівнянні з мешканцями інших розвинених країн світу.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав у вечірньому ефірі на ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Українці занадто рано помирають. Я вважаю, що найголовніший капітал будь якої нації, будь якої країни є тільки люди і наше завдання – зробити так, щоб були інструменти, щоб люди могли врятувати своє життя», - сказав Гройсман.

Він наголосив, що наші співвітчизники з артеріальним тиском повинні мати можливість отримати від держави хай найдешевші,але ефективні ліки.

"Якщо є проблеми із судинами серця - можливість отримати стент у серце і жити далі без інфаркту та не піти з життя взагалі. Це наше завдання. Люди мають жити більше, краще і саме головне здолати нам бідність», - наголосив глава уряду.

Але лише розмовами проблему не вирішити, наголосив Прем'єр-міністр: «Язиком здолати бідність неможливо. Можливо конкретними рішеннями, і такі конкретні рішення лежать у бюджеті на 2017 рік. І це тільки початок», - сказав він.

Попри усю критику, пообіцяв Гройсман, українці отримуватимуть мінімальну заробітну плату 3200 грн, будуть збільшені пенсії.

«Я згоден, що цього недостатньо, але це чесно. Ми нічого не заморожували», - підкреслив Прем'єр-міністр.

Він запевнив, що дуже хотів би зробити більше, але не хоче займатися популізмом.

"Наше завдання – усіма зусиллями розвивати національну економіку і не ховати голову в пісок», - підкреслив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-