ЗМІ стало відомо, кому насправді належить

ЗМІ стало відомо, кому насправді належить "Приват24"

Укрінформ
Система "Приват24" працює на базі операційної хмарної системи Corezoid, яка в свою чергу належить не самому "Привату", а американській компанії Middleware.

Про це повідомив засновник і генеральний директор Corezoid, заступник голови правління "Приватбанку", керівник Центру електронного бізнесу Олександр Вітязь, пише портал Ain.ua.

"Компанія Middleware не належить "Приватбанку", так само, як компанії Amazon, Google і інші IT-компанії. У "Приватбанку" є акаунт в Сorezoid і всі процеси всередині цього акаунта є власністю банку", - сказав він.

Corezoid – незалежний американський хостінг компанії, який продовжує роботу і просуває свій продукт на глобальному ринку.

За словами Вітязя, зараз в Corezoid діє старий контракт "з дуже оптовими цінами для "Привату".

"Економічної необхідності його переукладати немає, але треба розуміти, що якщо рахунки за хостинг вчасно не будуть оплачені – то все вимкнеться автоматично", - зазначив він.

Як раніше повідомляло агентство, Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку. Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень", - заявив голови правління банку Олександр Шлапак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-