У Житомирі більшість банкоматів ПриватБанку не видають готівки, каси закриті

У Житомирі більшість банкоматів ПриватБанку не видають готівки, каси закриті

Укрінформ
У зв’язку націоналізацією ПриватБанку житомирські клієнти цієї кредитно-фінансової установи зазнають деяких незручностей.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, станом на 15:00 у більшості банкоматів ПриватБанку у місті Житомирі вже не можна зняти готівку. Працівники банку радять знімати гроші у банкоматах інших кредитно-фінансових установ, або ж скористатися терміналом чи додатком «Приват24». 

Всі відділення ПриватБанку працюють, однак каси у них закриті, попередньо, до 20 грудня. Карткою банку у супермаркетах поки розрахуватися можна.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні в неділю розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанку" у стовідсоткову державну власність. Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "ПриватБанку" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи та збереження коштів його клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-