Президентський законопроект про гарантії вкладникам Привату вже у Раді

Президентський законопроект про гарантії вкладникам Привату вже у Раді

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко подав до Верховної Ради  як невідкладний законопроект, що надає додаткові гарантії вкладам громадян у Приватбанку, які мають бути такі ж, як для Ощадбанку.

Про це йдеться в коментарі Глави держави щодо переходу ПриватБанку у власність держави, опублікованому на сайті Глави держави.

"Для посилення захисту вкладників Приватбанку я подав до Верховної Ради законопроект, що надає додаткові гарантії вкладам громадян у цій установі. Вони будуть такі ж самі, як для Ощадбанку - як для банку, що на 100 відсотків належить державі", - заявив Президент.

Глава держави закликав клієнтів ПриватБанку зберігати спокій: "Нова адміністрація вже бере всі важелі управління у свої руки. Прямо зараз, у ці години і хвилини".

Порошенко наголосив, що за переходом ПриватБанку в державну власність стоїть прагнення зберегти гроші вкладників та "примножити їх в успішному банку".

"В ситуації, що склалася, влада ухвалила єдино правильне рятівне рішення - зберегти ваші гроші та примножити їх в успішному банку. Гарантією того, що так буде й надалі, є наша взаємна довіра і співпраця.  Ще раз наголошую, це - наша спільна справа", - заявив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-