Активи банків-банкрутів: Фонд гарантування

Активи банків-банкрутів: Фонд гарантування "заробив" вп’ятеро менше від тижневого плану

Укрінформ
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб минулого тижня загальна сума реалізації активів 31 неплатоспроможного банку становила 30,80 млн грн при запланованих 1,38 млрд грн з продажу активів 41 банку.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Минулого тижня загальна сума реалізації активів 31 неплатоспроможного банку склала 30,80 млн грн. Із них 24,27 млн грн отримано у результаті продажу прав вимоги за кредитами, 5,06 млн грн – від реалізації основних засобів банків та 0,87 млн грн – від безпосереднього продажу майна неплатоспроможних банків. Решта суми – 0,61 млн грн – отримана від  продажу інших активів – картин, монет тощо", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, протягом минулого тижня права вимоги за кредитами ПАТ "ВБР" були продані за 13,87 млн грн, ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" – за 4,67 млн грн, ПАТ "ЗАХІДІНКОМБАНК" – за 1,57 млн грн, ПАТ "БРОКБІЗНЕСБАНК" – за 0,55 млн грн та АБ "УКООПСПІЛКА" – за 0,06 млн грн.

Активи (основні засоби та права вимоги за кредитами) ПАТ "БАНК ФОРУМ" протягом минулого тижня реалізували на загальну суму 6,40 млн грн.

Крім того, основні засоби ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ" були продані за 1,96 млн грн, ПАТ "КБ "НАДРА" – за 0,15 млн грн, АТ "ЄВРОГАЗБАНК" – за 0,08 млн грн.

Як відомо, на минулому тижні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планував продаж активів 41 банку, що ліквідується, на загальну суму 1,38 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-