Рева розповів, що буде з пенсіями наступного року

Рева розповів, що буде з пенсіями наступного року

Укрінформ
У 2017 році не буде таких серйозних "ривків", як цьогорічне підвищення мінімальної зарплати удвічі. Наступним кроком уряду має стати реформа пенсійної системи та осучаснення пенсій.

Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева на зустрічі з представниками бізнесу, котрі входять до об’єднання Європейської бізнес-асоціації, інформує прес-служба Мінсоцполітики.

"Міністр соціальної політики повідомив, що наступний рік не матиме таких серйозних ривків, як рішення про підняття «мінімалки», прийняте в цьому році, а також запевнив, що жодні чинники не зможуть розбалансувати наших товаровиробників. Наступним кроком уряду має стати реформа пенсійної системи. А саме – осучаснення пенсій", - зазначають у прес-службі.

Як повідомили у прес-службі, представників бізнес цікавили майбутні ініціативи уряду в сегменті заробітної плати, аби адекватно планувати бюджети власних підприємств.

Міністр поінформував представників бізнесу, що цьогорічне збільшення мінімальної зарплати покликане спонукати збільшення відрахувань єдиного соціального внеску (ЄСВ). Також вбачається, що таким чином вдасться значно детінізувати зарплати. Реально, на думку Реви, детінізація зачепить малий і середній бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-