Шовковий шлях дає поштовх для розвитку української інфраструктури - Зубко

Шовковий шлях дає поштовх для розвитку української інфраструктури - Зубко

Укрінформ
Україна покладає великі сподівання щодо розвитку власної інфраструктури на проект нового транспортного коридору - Шовкового шляху.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на Першому міжнародному українському форумі Шовкового шляху 2016 Ukraine Silk Road Forum у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні Шовковий шлях - це перспективна інвестиційна артерія, яка з’єднує Центральну Азію з усім світом. Україна - перша європейська країна на цьому шляху, і саме це місце ми повинні посісти у стратегії розвитку наших взаємовідносин. Нам дуже важливо розвивати транспортну, залізничну, морську, портову інфраструктуру. Саме цього ми чекаємо від розвитку цього транспортного коридору», - сказав Зубко.

Нагадаємо, сьогодні у рамках форуму планується підписати три документи: договір про співпрацю та розвиток електронної платформи eSilkRoad в Україні між громадською організацією Silk Link та Міжнародною торговою палатою Шовкового шляху, меморандум про стратегічну співпрацю між Українським домом у Пекіні та Міжнародною торговою палатою Шовкового шляху, а також угоду про співробітництво між центром сучасного Китаю «Тянься Лінк» та Міжнародною торговою палатою Шовкового шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-