В Україні запустили DoZorro за ProZorro

В Україні запустили DoZorro за ProZorro

Укрінформ
Сьогодні, 1 листопада, розпочав свою роботу моніторинговий портал DoZorro, що має на меті забезпечити ще більшу прозорість в системі електронних публічних закупівель та дозволить учасникам тендерів оцінювати своїх партнерів по угодах та залишати відгуки на цьому порталі.

Про це під час презентації моніторингового порталу публічних закупівель DoZorro сказав керівник Програми інноваційних проектів ТІ Україна Віктор Нестуля, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Крім того, що сьогодні ми запускаємо портал DoZorro, ми анонсуємо і запуск моніторингової програми, який ми будемо реалізовувати спільно з нашими партнерами. Ця програма покликана для того аби розбудувати інфраструктуру навколо системи закупівель та для того, аби отримувати найкращу якість за найменші гроші для державних замовників", - зазначив Нестуля.

Він пояснив, що система Prozorro - це інструмент, який надає сервіси замовникам і постачальникам, з'єднуючи їх. Тому важливо, аби учасники залишали свої відгуки і говорили, чи вони задоволені цим сервісом.

"Сьогодні цей інструмент вже доступний на порталі. І вже можна залишати відгуки або через фейсбук, або через авторизацію", - додав Нестуля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-