У керівництві ОПЗ провели кадрові зміни

У керівництві ОПЗ провели кадрові зміни

Укрінформ
Наглядова рада ПАТ "Одеський припортовий завод" здійснила кадрові зміни у складі правління. Зокрема, замість Ольги Ткаченко, що раніше була помічником народного депутата Олександра Грановського, призначено Володимира Вакеряка.

Про це йдеться у повідомленні ОПЗ в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР).

"Наглядова рада Одеського припортового заводу звільнила за власним бажанням з посади члена правління Ольгу Ткаченко. Вона була призначена на зазначену посаду 8 травня 2015 року. Замість неї членом правління призначили Володимира Вакеряка, який до цього працював начальником відділення економіки ОПЗ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наглядова рада ОПЗ обрала своїм головою співробітника Фонду держмайна Віталія Герца (раніше головою наглядової ради був підозрюваний НАБУ в розкраданні коштів ОПЗ Сергій Перелома).

Раніше новим членом наглядової ради ОПЗ призначили Олександра Візіра, який у 2015 році був помічником народного депутата Ігоря Кононенка.

Як повідомлялося, сьогодні планувалося підписання договору між ПАТ "Одеський припортовий завод" та НАК "Нафтогаз України" про постачання газу.

Заводу довелося зробити змушену зупинку у ніч з 10 на 11 серпня для запобігання виникненню аварійної ситуації у зв’язку з тим, що ПАТ "Укртрансгаз" зменшило подачу природного газу на підприємство.

У вересні глава Фонду держмайна Ігор Білоус повідомляв, що Кабмін, аби запустити завод, зобов'язав НАК "Нафтогаз України" постачати газ на ОПЗ відкладеною оплатою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-