В ОПЗ погодили постачання газу Нафтогазом до кінця року

В ОПЗ погодили постачання газу Нафтогазом до кінця року

Укрінформ
Акціонери ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) ухвалили рішення про надання попередньої згоди на підписання договору з НАК "Нафтогаз України" на постачання природного газу у період з жовтня по грудень 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні заводу у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

"Рішенням позачергових загальних зборів акцiонерiв АТ "ОПЗ" вiд 15.09.2016 р. прийняте рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв: на постачання та транспортування АТ "ОПЗ" у 2016-2017 роках природного газу, що вчинятимуться Товариством до 14 вересня 2017 року та пiдписуватимуться посадовою особою вiдповiдно до Статуту та виданої довiреностi, гранична сукупна вартість яких не перевищуватиме 15,0 млрд грн, у тому числі договорів щодо постачання Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" природного газу у період з жовтня по грудень 2016 року включно", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ухвалено рішення про реалізацію АТ "ОПЗ" у 2016-2017 роках власної продукції - строком до 14 вересня.

Як повідомлялося, Фонд державного майна, який володіє акціями ОПЗ до його приватизації, пропонує Кабінету міністрів накласти на Нафтогаз спеціальні зобов'язання щодо безперебійного забезпечення ОПЗ газом до 31 грудня 2016 року в сумарному об'ємі до 300 млн кубометрів.

У ніч на 11 серпня ОПЗ зупинив виробництво, щоб уникнути аварійної ситуації, яка могла статися через різке зниження тиску при подачі на підприємство природного газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-