Шефчович назвав умову надання Києву €600 мільйонів

Шефчович назвав умову надання Києву €600 мільйонів

Укрінформ
Європейський Союз зможе надати Україні 600 млн євро допомоги після того, як Верховна Рада ухвалить низку законів, метою які є проведення реформ у сфері енергетики.

Про це віце-президент Європейської комісії з питань Енергетичного союзу Марош Шефчович сказав на зустрічі в Києві з головою Верховної ради Андрієм Парубієм, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дуже радий, що ви висловили такий оптимізм стосовно прийняття цих законопроектів, те, що вони будуть прийняті в найближчі тижні, що весь цей процес буде завершено. Тому що на прийняття цих законів дуже очікують і європейські інституції, і МВФ. Завершення цієї роботи дасть можливість ЄС і Європейській комісії надати транш обсягом 600 млн євро макрофінансової допомоги", - сказав Шефчович.

Він переконаний: наскільки б не була складною робота щодо реформування енергетичної сфери, робити її необхідно. "Врешті ваші громадяни будуть вам аплодувати за усі ті зусилля, які ви докладати для провадження реформ", - додав віце-президент Єврокомісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-