Нафтогаз підняв ціни на газ для промисловості

Нафтогаз підняв ціни на газ для промисловості

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 червня 2016 року.

Про це йдеться на сайті компанії.

"Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з "Нафтогазом". Рівні кінцевих цін для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, в залежності від зазначених умов, становлять від 6874 до 7604 грн за тис. куб. м (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ)", - зазначається в повідомленні.

З детальними умовами комерційної пропозиції Нафтогазу з 1 червня 2016 року можна ознайомитись на сайті компанії за посиланням.

Нагадаємо, з 1 травня "Нафтогаз" знизив ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання на 11,6-12%, що привело до зниження кінцевих цін на 10-11% - до 6474 - 7518 грн за тисячу кубометрів.

З 1 жовтня 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та ТКЕ для потреб населення. З цього часу "Нафтогаз" постачає газ промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-