Укрнафта з'ясує, звідки в неї стільки боргів

Укрнафта з'ясує, звідки в неї стільки боргів

Укрінформ
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв повідомив, що на наступному засіданні Наглядової ради окрім питання процедури санації Укрнафти будуть розглядатись також основні причини, які призвели до поточної заборгованості компанії перед бюджетом.

Про це він сказав на брифінгу за результатами засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наглядова рада зробила запит до Укрнафти щодо аналізу тих проблем, що призвели до поточного стану, а саме до поточної заборгованості перед бюджетом і зменшення рівня видобутку нафти та газу. Ці всі питання разом з питанням санації будуть розглянуті на наступній Наглядовій раді. Їх буде дві, вони відбудуться 7 та 21 червня, це попередні дати, однак ми сподіваємось, що вони не будуть змінюватись", - зазначив Коболєв.

Він зауважив, що на цих Наглядових радах буде підготовлене рішення, яке потім буде виноситись на збори акціонерів.

"Паралельно з цим процесом ми розраховуємо на підтримку нашої пропозиції, яку ПАТ "Укрнафта" направить до Державної фіскальної служби щодо визначення їх позицій стосовно можливості реструктуризації податкового боргу. Від цього великою мірою буде залежати доцільність самого процесу санації. Остаточне рішення щодо того, починати чи не починати процедуру санації, буде прийматись 7 липня на зборах акціонерів", - наголосив Коболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-