Кубів: Ми визначили 13 першочергових законопроектів

Кубів: Ми визначили 13 першочергових законопроектів

Укрінформ
До літа уряд і Верховна Рада мають ухвалити ряд законопроектів, які стосуються обороноздатності країни, бюджетної політики, фінансового сектору, а також енергетичної сфери.

Про це перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів повідомив  журналістам під час відкриття виставки "Війна не робить винятків. Жіночі історії Другої світової" в Укрінформі.

"Ми визначили першочергові закони, це близько 13 законопроектів, які передані у Верховну Раду. Потрібно прийняти відповідні документи на рівні Кабінету міністрів,  реформи повинні запрацювати. І це на сьогоднішній день стосується сфери обороноздатності країни, сфери формування бюджетної політики, сфери збалансованого бюджету, фінансового сектору, також сфери енергетичного блоку", - сказав Кубів.

За його словами, закони слід ухвалити до літа. "Це ми надіємося зробити. Тому що розуміння і Голови Верховної Ради, і Прем’єр-міністра, і Президента абсолютно є в одній площині і носять позитивний характер", - додав Кубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-