Антимонопольний комітет оштрафував банк Коломойського

Антимонопольний комітет оштрафував банк Коломойського

Укрінформ
Антимонопольний комітет України оштрафував "ПриватБанк" на 247,8 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба АМКУ.

"Оштрафовано ПАТ КБ "ПриватБанк" (м. Дніпропетровськ) на 247 тис. 800 грн за два порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимоги голови Комітету у встановлені ним строки", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет порушував справу проти ПАТ КБ "ПриватБанк" щодо ненадання інформації, у тому числі й такої, що містить банківську таємницю.

Як зазначили в АМКУ, інформацію в "Приваті" запитували з метою збору доказів у справі, розпочатій за ознаками вчинення ПАТ "Укртатнафта", ПАТ "НПК-Галичина", ТОВ "Галнафта", ТОВ "ТД Прикарпаттянафтотрейд", ТОВ "Котлас", СТ "Полігональ", ТОВ "Гарант-УТН" порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціонів із продажу нафти сирої та газового конденсату.

Крім того, Антимонопольний комітет просив "ПриватБанк" надати інформацію по справі за ознаками вчинення ТОВ "Укргеоекологія" і ТОВ НПП "Укргазгеоавтоматика" порушення у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-