Ощадбанк удосконалив програму кредитування малого бізнесу

Ощадбанк удосконалив програму кредитування малого бізнесу

Укрінформ
Ощадбанк, детально вивчивши потреби клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу, вдосконалив програму кредитування підприємців на придбання основних засобів з оформленням їх у заставу. 

В рамках програми для ММСБ клієнти можуть придбавати в кредит не тільки нові транспортні засоби, а й будь-яке обладнання та устаткування, а також основні засоби, що були у використанні.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

Придбати в кредит можливо легкові та вантажні автомобілі, автобуси, спецтехніку, дорожньо-будівельні машини, трактори, комбайни, іншу сільськогосподарську техніку та навісне обладнання, виробниче та промислове устаткування строком до 5 років з початковим внеском від 30% (в рамках співпраці з партнерами – від 20%). Забезпеченням виступає майно, що придбавається за кредитні кошти. Додаткове забезпечення не вимагається. Процентна ставка та комісія залежить від суми та строку кредитування.

«Малі та середні підприємства на сьогодні є двигуном розвитку економіки. Чимало таких компаній потребують модернізації, і Ощадбанк готовий надати їм суттєву підтримку», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич.

Програма також відкриває нові можливості для співпраці з партнерами, які здійснюють реалізацію транспортних засобів, сільськогосподарської техніки та обладнання, щодо пропонування клієнтам ММСБ пільгових умов кредитування.

У банку нагадали, що для підприємств агропромислового комплексу діють акційні умови кредитування з процентною ставкою від 21% та комісією від 0,2%.

Як повідомлялось раніше, у 2016 році Ощадбанк очікує на збільшення клієнтської бази мікро-, малого та середнього бізнесу на 30%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-