У Кличка запевняють, що нічого не винні банку

У Кличка запевняють, що нічого не винні банку "Хрещатик"

Укрінформ
Станом на сьогодні місто Київ не має перед банком "Хрещатик" ніякої заборгованості.

Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наприкінці минулого року уповноважені представники нашої адміністрації неодноразово зустрічалися з акціонерами та обговорювали заходи щодо розвитку банку "Хрещатик", зокрема була розкрита структура власників банку. Крім того, менеджмент "Хрещатика" запропонував план реструктуризації, цей план передбачав два основних напрямки покращення платоспроможності. Перше, це погашення пов'язаних з інсайдерами кредитів та докапіталізація. Що стосується погашення кредитів, то на початок цього року і взагалі станом на сьогодні місто перед банком, на відміну від інших акціонерів ніякої заборгованості немає", - сказав Пліс.

Він зазначив, що місто, на відміну від інших акціонерів, надавши гарантії докапіталізації та не маючи перед банком будь-якої заборгованості всі свої зобов'язання повністю виконало.

"Тому ми очікуємо від правоохоронних органів відповідної оцінки ситуації, перевірки менеджменту та блокування будь-якої можливості виведення коштів за кордон у офшор. Від Фонду гарантування вкладів ми також чекаю найскорішого та повного повернення коштів всім киянам, які мали рахунки в цьому банку", - зазначив Пліс.

Фото: ednist.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-