Укрспирт підписав великий контракт на експорт

Укрспирт підписав великий контракт на експорт

Укрінформ
ДП «Укрспирт» вперше за історію своєї роботи експортував технічний спирт. 

Про це повідомляє прес-служба підприємства. 

«Український виробник підписав відразу два контракти на постачання спирту в Польщу, загальний об'єм запланованих відвантажень - близько 400 тисяч декалітрів. Пробна партія продукції отримала високі оцінки польських клієнтів», - йдеться у повідомленні.

З початку 2016 року в ДП «Укрспирт» підписали три контракти на постачання крупних партій продукції до Польщі. Раніше підприємство повідомляло про відвантаження на цей ринок 50 тисяч декалітрів етилового спирту. Крім того, уже є контракти на постачання етилового спирту до В'єтнаму та Гани.

«У 2016 році ми робимо ставку на експорт. В останні кілька років продажів на зовнішніх ринках практично не було, тому доводиться вибудовувати систему по-новому. Ми оцінили потреби ринків, підготували та розіслали комерційну пропозицію в торгові представництва України в країнах ЄС, СНД, Ближнього Сходу, Африки, Південно-Східної Азії. Це фокусні ринки. Радує, що зворотній зв'язок був практично миттєвим: наші пропозиції передані по ланцюжку в посольства та безпосередньо потенційним споживачам», - коментує начальник операційної діяльності ДП «Укрспирт» Юлія Романцова.

Нагадаємо, об'єм експорту в продажах підприємства у 2015 році склав близько 150 тисяч декалітрів, а в 2014 році підприємство не відвантажувало продукцію на зовнішні ринки.

Державне підприємство «Укрспирт» - найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» - понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик. Нині одним із пріоритетних завдань є розвиток експортного напрямку. Продукти «Укрспирту» знають та високо оцінюють на ринках Середньої Азії та Кавказу, Туркменістану, Грузії, Азербайджану, Туреччини, Австрії, Польщі, Словакії та Угорщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-