Глава держави пообіцяв особисто захищати ІТ-спеціалістів

Глава держави пообіцяв особисто захищати ІТ-спеціалістів

Укрінформ
Металургійна галузь України знаходиться серед пріоритетів влади, однак вона на сьогодні є неефективною та не повністю конкурентоздатною.

Про це заявив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Металургія, працівники металургійного комплексу, є одним з пріоритетів держави, і тут не може бути жодної дискусії. Чи сьогодні ефективна є ця галузь? Ні", - сказав Президент.

Він вказав на те, що власники металургійних підприємств не провели "технічне переозброєння", коли мали надприбутки при високих цінах на нафту.

Водночас Президент наголосив на нагальній потребі у "продукції високотехнологічної металургійної галузі": "Зокрема, ми виробляємо броньовані машини для армії - нам потрібна металокерамічна броня, але в Україні її купити не можна".

"Металургія є серед пріоритетів. Ми маємо захищати робочі місця працівників металургійного комплексу, але, на жаль, вона на сьогоднішній день справедливо відноситься до сировинної галузі і не є повністю конкурентоздатною", - заявив Глава держави.

Він наголосив, що Україна приділятиме особливу увагу розвитку ІТ-галузі, пообіцявши, що ІТ-спеціалісти знаходитимуться під його "особистим захистом". "Якщо у вас конкретно були проблеми, підпишіться, доведіть що вони були несправедливі, і ви будете мати мій захист", - сказав він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-