Кабмін відмовився продовжувати надзвичайні заходи в електроенергетиці

Кабмін відмовився продовжувати надзвичайні заходи в електроенергетиці

Укрінформ
Кабінет міністрів України вирішив не продовжувати ще на місяць надзвичайні заходи на ринку електричної енергїї, як пропонували в Міненерговугілля.

Про це журналістам після засідання КМУ розповів міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кабмін вирішив не продовжувати, хоча я сьогодні вносив цю пропозицію. Переконаний, що ті заходи, які були запроваджені були результативні, було зекономлено за підрахунками Укренерго півмільйона тонн вугілля" , - сказав Демчишин.

Нагадаємо, тимчасові надзвичайні заходи на ринку електроенергії були введені терміном на місць з 19 грудня 2015 року. Заходи були запроваджені з метою подолання наслідків тривалого порушення нормальної роботи ринку електричної енергії у зв'язку з виникненням аварійних ситуацій в об'єднаній енергетичній системі України, викликаних пошкодженням електроенергетичних установок, їх елементів, споруд, та забезпечення надійної, безперебійної (стабільної) роботи об'єднаної енергетичної системи України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-