Канада дає $30 мільйонів гранту на підтримку бізнесу

Канада дає $30 мільйонів гранту на підтримку бізнесу

Укрінформ
Канада надасть 30 мільйонів канадських доларів грантових грошей на підтримку малого та середнього бізнесу в Україні.

Про це сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук під час зустрічі на тему: "Україна-Канада погляд у майбутнє. Зона вільної торгівлі", - повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас будуть задіяні 30 мільйонів канадських доларів на проекти підтримки малого та середнього бізнесу в Україні", - зазначив Ващук.

Він розповів, що дані проектні гроші були зібрані на конкурсних умовах.

"Це проектні гроші, це не є пряме фінансування. Ми оголосили програму підтримки малого та середнього бізнесу в Україні на загальну суму 30 мільйонів канадських доларів та отримали 17 пропозицій. Думаємо, що відберемо з них десь 7-5", - додав Ващук, уточнивши, що прийом заявок завершився, результати конкурсу будуть оголошені згодом.

Посол пояснив, що грантова підтримка не буде обмежена якимось конкретним видом учасників, в ній зможуть брати участь організації різних профілів.

"Це грошова, експертна підтримка різних організацій. Ми не обмежували (кандидатів - прим. авт.) там є (серед конкурсантів - прим. авт.) деякі і інвестфірми, а також університети, організації різних профілів", - зауважив Ващук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-