Людину Григоришина в Укренерго пересадили в

Людину Григоришина в Укренерго пересадили в "нижче" крісло

Укрінформ
Очільника компанії "Укренерго" Юрія Касіча переведено на іншу посаду на цьому підприємстві.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Згідно з поданою заявою, Касіча Юрія Петровича звільнено від виконання обов'язків директора  Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго»  01.10.2015 і переведено на іншу посаду на цьому підприємстві (наказ Міненерговугілля України від 01.10.2015 № 146-к/к)", - йдеться у повідомленні.

При чому зазначається, що тимчасово виконання обов'язків директора  «Укренерго» покладено на першого заступника Всеволода Ковальчука (наказ  Міненерговугілля України від 01.10.2015  № 147-к/к).

За даними ЗМІ, Касіч призначений першим заступником Ковальчука.

У свою чергу міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин заявив, що стосовно Касіча буде проведено внутрішнє розслідування.

«Так, виконуючого обов'язки голови "Укренерго" дійсно зняли. У медіа було багато різних закидів проти нього, однак у мене не було жодних конкретних звинувачень. Проведемо внутрішнє розслідування», - сказав міністр, відповідаючи на запитання журналістів.

Нагадаємо, бізнесмен Костянтин Григоришин в інтерв'ю ЗМІ заявляв, що саме він рекомендував Юрія Касіча на посаду керівника "Укренерго".

21 липня Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести перевірку діяльності та держзакупівель ДП "Укренерго". Пізніше СБУ заблокувало укладення контракту, який завдав би бюджету 226,1 млн грн збитків.

Фото: www.business.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-