Порошенко відкрив три комплексно реконструйовані школи на Донбасі

Порошенко відкрив три комплексно реконструйовані школи на Донбасі

Відео
Укрінформ
Україна крок за кроком продовжуватиме розбудову мирного життя на Донбасі попри російську військову агресію та завдані нею біди. 

Про це, виступаючи на відкритті школи у Покровському під час робочої поїздки на Донбас, заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо, що останнім часом ми їздимо на Донбас не тільки і не стільки з метою перевірки обороноздатності наших Збройних Сил, нашої армії, її укріплення і озброєння, а ми їздимо демонструвати важливі кроки у відродженні Донбасу. Саме тому зараз ми відкриваємо не просто школу у Покровському, а три кардинально, комплексно реконструйовані школи - це Покровське, це Дружківка, це Часів Яр", - сказав Порошенко.

Читайте також: Президент: На підвищення кваліфікації вчителів виділять 520 мільйонів

За його словами, на реконструкцію цих закладів з бюджету було витрачено понад 55 млн грн. «Держава знайшла більше 55 мільйонів для того, щоб завершити цей комплексний процес реконструкції. Зроблені кроки і з підвищення енергоефективності, і зі створення комфортних умов. Зроблено багато і для спортивно-виховної роботи», - зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що «і на визволеній Донеччині з кожним роком усе більше і більше учнів і вчителів будуть працювати і вчитися серед міцних і красивих стін».

Президент додав, що саме у стінах рідної школи формується особистість людини, закладається основа для досягнень і для звершень.

"Тому наголошую, що попри російську військову агресію, всі біди, всі негаразди, що через неї трапилися з нами, ми й надалі крок за кроком будемо продовжувати розбудову мирного життя на Донбасі і відновлювати зруйновану війною інфраструктуру", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-