На Донеччині виявили 7 тисяч пачок контрабандних цигарок, які перевозились з окупованої території

На Донеччині виявили 7 тисяч пачок контрабандних цигарок, які перевозились з окупованої території

Укрінформ
В Донецькій області працівники Державної фіскальної служби України виявили 7 тисяч пачок контрабандних цигарок, які перевозилась з тимчасово окупованої території і були обклеєні акцизними марками України з ознаками підробки.

Про це у понеділок повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«Співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з оперативним управлінням і слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Донецькій області та Прокуратурою Донецької області припинено чергову спробу незаконного перевезення вантажів через лінію зіткнення на території області», - йдеться у повідомленні.

Так, 22 липня 2017 року під час контролю за переміщенням товарів через лінію розмежування на КПВВ «Новотроїцьке» під час огляду автомобіля DAF, який прямував з Донецька до Києва, в його напівпричепі – в прихованому подвійному дні та під обшивкою стінок – було виявлено 6975 пачок тютюнових виробів під торговельною маркою «Прилуки». Зазначається, що тютюнові вироби були не лише приховані, але й були обклеєні акцизними марками України з ознаками підробки. Сигарети загальною вартістю 175 тисяч грн вилучено.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-