Ган у Маріуполі брав участь у відкритті гуртожитку – першому в Україні соціальному житлі для переселенців

Ган у Маріуполі брав участь у відкритті гуртожитку – першому в Україні соціальному житлі для переселенців

Укрінформ
Комісар ЄС Йоганнес Ган у Маріуполі брав участь в урочистому відкритті гуртожитку – першому в Україні соціальному житлі для переселенців, побудованому на кошти Європейського Союзу.

Про це повідомляє місцевий сайт Маріуполя.

«Сьогодні у Маріуполі 33 сім'ї переселенців отримали соціальне житло... Соціальний гуртожиток відкрився на кошти Європейського Союзу, який виділив на будівництво понад 5 млн 113 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

У відеосюжеті Ган говорить, що створення такого соціального житла для переселенців, які його потребують, - хороша «можливість інвестувати, використовувати гроші». «І як мені здається, тут це можна зробити навіть краще, ніж якби це було зроблено у столиці», - зазначив він.

Маріупольський міський голова Вадим Бойченко підкреслив, що відкритий сьогодні в Маріуполі гуртожиток - «це перший соціальний гуртожиток, який побудований в Україні».

А переселенці, які дістали можливість жити в цьому гуртожитку, тепло відгукнклися про отриманий дарунок: «Кімнати дуже чисті і сучасні - просто шикарні».

За словами Бойченка, у планах - відкрити ще два подібні соціальні гуртожитки у Маріуполі, та один з таких об'єктів міська влада планує ввести в експлуатацію вже до кінця цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-