Аброськін поставив завдання відновити постійне чергування поліцейських в школах на лінії розмежування

Аброськін поставив завдання відновити постійне чергування поліцейських в школах на лінії розмежування

Укрінформ
Заступник глави Національної поліції-начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області, генерал В'ячеслав Аброськін поставив завдання відновити постійне чергування поліцейських в школах, розташованих на лінії розмежування.

Про це він заявив у вівторок під час оперативної наради з керівниками управлінь і відділів обласного управління Нацполіції у рамках підготовки до пасхальних свят, повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

"Генерал поставив завдання відновити постійне чергування поліцейських в школах, розташованих на лінії розмежування", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що в населених пунктах на лінії розмежування працюють 37 шкіл, в яких навчається майже 7 тисяч дітей, і щодня вони стикаються з війною, оскільки їхні міста та селища - під постійним прицілом терористів.

У поліції нагадали, що вчора бойовики обстріляли селище Новотроїцьке, пошкоджено 3 будинки, продовжують обстрілювати Мар'їнку, був поранений місцевий житель. А сьогодні поліцейським довелося в Мар'їнці евакуювати дітей зі школи № 2. Ця школа - в 1,5 км від лінії фронту і вже не вперше потрапляє під вогонь бойовиків. У цій школі вчаться 138 учнів, сьогодні на заняття прийшло 128 школярів. Евакуація дітей проходила без паніки, у формі гри - правоохоронець сказав учням, що це тренування.

Аброськін підкреслив, що в школах на лінії розмежування дітей постійно підстерігає небезпека, тому в школах населених пунктів Волноваха, Гранітне, Чермалик, Старогнатівка, Талаківка, Гнутове, Сартана повинні постійно працювати поліцейські-співробітники ювенальної превенції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-