Гнутове відновлюють після обстрілу бойовиків

Гнутове відновлюють після обстрілу бойовиків

Фото
Укрінформ
У Донецькій області маріупольські служби відновлюють селище Гнутове після чергового обстрілу бойовиків.

Про це в четвер повідомили в Маріупольській міській раді.

«Вчора селище Гнутове, розташоване в 20 км від Маріуполя, піддалося обстрілу. В результаті пошкоджено п'ять житлових будинків, жертв і постраждалих серед населення немає. Від учорашнього дня силами міських служб розпочаті відновлювальні роботи», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що всі пошкоджені домобудівництва розташовуються на околиці селища по вулиці Виноградній.

Житель одного із пошкоджених будинків згадує, що в момент початку обстрілу він з дружиною працював на городі.

«Як тільки почули звук снаряда, що наближується, дружина відразу побігла до будинку, а я ліг на землю і прикрив руками голову. Коли почув наближення другого снаряда, перекотився в ямку, яку вирив для розведення каченят, і сховався там. На щастя, все обійшлося і осколками нас не зачепило», - розповів місцевий житель про вчорашній обстріл селища.

Начальник рятувальної аварійно-водолазної служби міськради Олександр Татай розповів, що бригади рятувальників негайно виїхали на місце події і відразу ж приступили до відновлення житла. За його словами, в п'яти будинках вилетіли шибки і рами, а також в одній будівлі пошкоджена покрівля. «Вчора наша група негайно виїхала на місце, і до сутінків ми вже обшили плівкою вікна і відновили покрівлю. Зараз чекаємо, коли нам підвезуть скло, щоби повністю закрити віконні прорізи. До кінця дня із завданнями впораємося», - зазначив Татай.

На даний час відновлювальні роботи тривають. За інформацією селищного голови В'ячеслава Салгалова, всі комунікації будуть відновлені найближчим часом.

Фото: marsovet.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-