У Покровську за фактом перешкоджання журналістській діяльності завели справу

У Покровську за фактом перешкоджання журналістській діяльності завели справу

Укрінформ
У Донецькій області  у місті Покровськ (колишній  Красноармійськ) за фактом перешкоджання журналістській діяльності правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили в Покровському відділі поліції.

«За фактом перешкоджання журналістській діяльності покровські правоохоронці відкрили кримінальне провадження - подія мала місце 25 січня під час проведення санкціонованого мітингу на площі Шибанкова в місті Покровськ», - сказано в повідомленні.

В поліції уточнили, що журналістка одного з місцевих сайтів звернулася в Покровський відділ поліції із заявою, що під час санкціонованого мирного мітингу, який проходив біля будівлі Покровської міської ради на площі Шибанкова, деякі мітингувальники перешкоджали її журналістській діяльності, штовхаючись і намагаючись вирвати з рук апаратуру.

Слідчим відділом Покровського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Донецькій області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. 

Проводяться слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин правопорушення. 

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні взято на особистий контроль начальником Покровського відділу поліції, запевнили правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-