Авдіївський коксохім отримав дозвіл на ремонт - гендиректор

Авдіївський коксохім отримав дозвіл на ремонт - гендиректор

Укрінформ
На Авдіївському коксохімічному заводі отримали дозвіл Спільного центру з контролю й координації режиму припинення вогню (СЦКК) на проведення ремонтних робіт, розпочато видачу коксу у двох цехах.

Про це у четвер у Фейсбуці повідомив генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ) Муса Магомедов.

"Отримано дозвіл СЦКК на ремонтні роботи, сподіваємося завтра вдасться скоординувати дії ОБСЄ, МНС, ДТЕК і наші й відновити нормальне функціонування одного введення і відновити друге. Здійснено пуск газодувної машини мінімальної потужності й розпочато видачу коксу у двох цехах, друга половина заводу стоїть і температури у коксових батареях на критичному рівні, проте газу на їхній обігрів бракує, так само як і на включення котлів для теплогенерації на Авдіївку", - написав гендиректор.

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня о 4.45 у результаті обстрілу було знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію, припинено водопостачання Авдіївки. На Авдіївському коксохімічному заводі, зупиненому днем 7 грудня через припинення енергопостачання внаслідок обстрілу, фахівці намагалися запустити виробництво й розпочати подання тепла на  Авдіївку. На заводі чекали підтвердження від Спільного центру з контролю й координації режиму припинення вогню можливості провести ремонтні роботи.

Фото: facebook.com/musa.magomedov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-