Жебрівський пригрозив звільненням

Жебрівський пригрозив звільненням "неефективному" керівництву Нікольського району

Укрінформ
Голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський назвав неефективною діяльність керівництва Нікольського району та пригрозив можливими звільненнями.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час колегії ОДА у четвер очільник області доручив керівництву району підготувати на наступну колегію звіт про свою роботу, після чого можуть бути кадрові рішення.

"Я абсолютно незадоволений діяльністю голови РДА і вважаю, що його команда є неефективною. На наступну колегію – звіт керівництва Нікольського району! І будемо приймати рішення про подальше перебування при керівництві району даного неефективного керівництва", - наголосив Павло Жебрівський.

Очільник області, зокрема, вказав на те, що керівництво Нікольського району "завалило" проект зі створення опорної школи – "це ж ваше обличчя, майбутнє України".

Крім того, голова ОДА розкритикував і роботу керівництва низки інших районів та міст, зокрема голів РДА Покровського та Олександрівського районів.

Він наголосив, що у найближчі тижні кожен керівник району має підготувати  "дорожню карту" з економічного і соціального розвитку.

"Два тижні усім головам адміністрацій! Щоб я бачив, як ви бачите мережу освіти, охорони здоров’я, культури. Кожен з вас буде захищати усе це в мене на нараді", - підкреслив очільник області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-