У Слов’янську урочисто відзначили відкриття ХV літніх Паралімпійських ігор

У Слов’янську урочисто відзначили відкриття ХV літніх Паралімпійських ігор

Укрінформ
У Слов’янську 7 вересня перед адміністративною будівлею міської ради відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапору України та прапору Національного комітету спорту інвалідів з нагоди відкриття ХV літніх Паралімпійських ігор.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, почесними гостями заходу стали представники обласної та міської влади.

"Саме наші спортсмени з обмеженими фізичними можливостями своїми досягненнями доводять нам, що якщо людина має силу волі, має бажання, вона здатна на дуже багато хороших вчинків у своєму житті. І я сподіваюсь, що в Донеччині буде якомога більше громадян, для яких фізична активність та спорт стануть не просто регулярним заняттям, а й сенсом життя. А ми все для цього робимо", - зазначив заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський.

Він додав, що за успішний виступ на майбутніх Паралімпійських іграх спортсменам Донецької області передбачено такі грошові винагороди: за перше місце – 250 тис. грн, за друге – 160 тис. грн, за третє – 110 тис. грн.

Урочисте право підняти Державний Прапор України та прапор Національного комітету спорту інвалідів було надано: Заслуженому тренеру України з пауерліфтингу Ігорю Котлярову, неодноразовому переможцю і призеру чемпіонатів світу, Європи, України з пауерліфтингу серед інвалідів з вадами зору Юрію Романюку, багаторазовому переможцю та призеру чемпіонатів і кубків України та Європи з дзюдо Даниїлу Мільошкіну, кращій гімнастці дитячо-юнацької спортивної школи Слов’янська Алісі Мальованій

У Паралімпіаді 2016 року, яка проходитиме з 7 по 18 вересня в бразильському Ріо-де-Жанейро, Донецьку область представлятимуть 14 спортсменів з 6 видів спорту: веслування академічне (Ярослав Коюда), велоспорт (Єгор Дементьєв), волейбол сидячи (Олексій Харламов), легка атлетика (Юлія Корунчак), пауерліфтинг (Антон Крюков), плавання (Дмитро Ванзенко, Дмитро Залевський, Ніна Козлова, Олександр Комаров, Олександр Мащенко, Ярослав Семененко, Віктор Смирнов, Ірина Соцька, Данило Чуфаров).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-