Жебрівський увійшов до п'ятірки найпопулярніших регіональних лідерів в ЗМІ

Жебрівський увійшов до п'ятірки найпопулярніших регіональних лідерів в ЗМІ

Укрінформ
Голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський увійшов до п'ятірки найбільш популярних в ЗМІ регіональних лідерів України. Лідерами рейтингу стали мер Києва Віталій Кличко і губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

Такі результати отримані в рамках спеціалізованого дослідження, проведеного інформаційно-аналітичною агенцією "Контекст Медіа". 

"Столичний мер Віталій Кличко (51 540 згадувань) і губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі (46 955) стали лідерами за кількістю згадувань серед керівників українських регіонів. Третє місце зайняв міський голова Львова Андрій Садовий (16 390). Також до першої п'ятірки увійшли голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль (16 056) і керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський (9827)", - йдеться в повідомленні.

У десятці найбільш згадуваних регіональних лідерів опинилися мери Дніпра, Одеси, Харкова та Кривого Рогу - Борис Філатов (9722), Геннадій Труханов (9370), Геннадій Кернес (8744) і Юрій Вілкул (6821).

Всього про десять найбільш популярних лідерів регіонів в мас-медіа згадували 181 977 раз.

Як зазначається в дослідженні, в першій десятці найбільш згадуваних регіональних лідерів виявилося лише 4 глави держадміністрацій. Також в ТОП-10 потрапили шість мерів міст. Найменш згаданими главами обласних державних адміністрацій є керівники Рівненської та Запорізької областей Олексій Муляренко і Костянтин Бриль.

Дані дослідження були отримані в результаті вивчення публікацій 13 700 українських і зарубіжних мас-медіа, в які увійшли центральні та регіональні друковані ЗМІ, телебачення, радіостанції, інформаційні агентства та інтернет-ресурси. Період дослідження: з січня по червень 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-