Джамала заспіває сьогодні в Краматорську

Джамала заспіває сьогодні в Краматорську

Укрінформ
Україна відзначає другу річницю визволення північних міст Донецької області від проросійських терористів. 5 липня 2014 року українська армія увійшла до Слов'янськ, за ним  до Краматорська, Дружківкм, Костянтинівкм й Артемівська (Бахмута). 

З цієї нагоди на Донеччині відбудеться низка патріотичних святкових заходів, зокрема,  у Краматорську дасть концерт переможниця Євробачення-2016 Джамала, повідомляє  Управління інформаційної політики  та з питань  преси Донецької облдержадміністрації.

Зранку в Слов'янську пройшов урочистий мітинг біля міської ради, його учасники поклали квіти до пам'ятних знаків воїнам, загиблим під час проведення в області антитерористичної операції. У  центральній бібліотеці міста відбудеться презентація книги «Слов'янськ у війні 2014 року»,  ввечері на Соборній площі Слов'янська мешканці міста зможуть послухати концерт ансамблю Національної гвардії України.

Краматорськ святкуватиме не менш пишно. На стадіоні «Блюмінг» відбудеться футбольний турнір на Кубок пам'яті Ларсона, в якому візьмуть участь представники ФК «Маестро»,  колективи Краматорського прикордонного загону, штабу АТО та нової поліції. О 15.00 стартує єднальний автопробіг «Краматорськ-Слов'янськ-Краматорськ». Його учасники покладуть квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, який знаходиться на трасі між містами.

Ввечері  на головній площі Миру у Краматорську перед мешканцями і гостями міста  виступатимуть учасники футбольного клубу «Маестро», який складається з музикантів і шоуменів.  Завершиться святкова програма концертом переможниці Євробачення-2016 Джамали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-