Президент: Жителі Донбасу не бачать майбутнього у

Президент: Жителі Донбасу не бачать майбутнього у "Л/ДНР"

Укрінформ
Останні соцопитування серед жителів підконтрольної Україні території Донбасу засвідчують, що практично ніхто не вбачає себе у складі так званих ДНР та ЛНР.

Про це Президент Петро Порошенко заявив під час виступу на центральній площі Краматорська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В силу своїх державних обов'язків я уважно стежу за станом громадської думки. І от що показують опитування у тій частині Донбасу, яка знаходиться під контролем України: кількість тих, хто бачить майбутнє регіону у складі так званих ДНР і ЛНР, тяжіє до нуля. Ніхто не хоче рухатися в цьому напрямку", - заявив Порошенко.

Він додав, що є ще 10-15% "тих, хто бачить можливість того чи іншого марення Росією".

"Але для мене надзвичайно важливо, що абсолютна, переважна більшість мешканців Донбасу майбутнє свого рідного краю бачить у складі нашої країни. Це те, що повинні знати наші вороги. Це те, що повинен бачити світ. Це те, як ми з вами об'єднаємо Україну", - наголосив Президент.

Він додав, що українці самі порозуміються і побудують свій спільний дім, а росіяни мають забратися геть.

"Без втручання так званих братів - швидше б вони забралися геть - ми швидко і гарантовано порозуміємося щодо того, яким має бути наш спільний український дім", - заявив Порошенко.

Фото: прес-служба Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-