У Краматорську розтрощили двері офісу обласного телеканалу

У Краматорську розтрощили двері офісу обласного телеканалу

Фото
Укрінформ
У Краматорську близько 22 години у п᾽ятницю, 26 травня невідомі розтрощили двері офісу філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Донецька регіональна дирекція".

Про це повідомляє прес-служба НСТУ "Донецька регіональна дирекція". 

"З огляду на те, що ми працюємо у фронтовому регіоні, навіть, на перший погляд, хуліганський вчинок має бути ретельно розслідуваний, а винні – притягнуті до відповідальності. Особливо, коли мова йде, по суті, про напад на суспільного мовника, який тільки-но створюється в Україні", – наголосив заступник директора філії ПАТ "НСТУ" "Донецька регіональна дирекція", секретар Донецької обласної спілки журналістів НСЖУ Ілля Суздалєв.

Як видно з камер відеоспостереження, до офісу філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Донецька регіональна дирекція" у Краматорську підійшли двоє молодиків, один з яких розбив напівскляний блок вхідних дверей. Одразу спрацювала сигналізація, і невідомі втекли.

На місце оперативно прибула група охоронного підрозділу, що обслуговує філію, та поліція. Наразі працює слідчо-оперативна група.

Офіс філії ПАТ "НСТУ" "Донецька регіональна дирекція" (телеканал "До ТеБе", радіо "Голос Донбасу") розташований в самому центрі Краматорська, за півсотні метрів від будівлі міської ради та Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, 24 серпня 2016 року, невідомий здійснив постріли у вікно ньюз-руму телеканалу "До ТеБе", коли там знаходилося більше 20 працівників. Ще раніше, у січні 2016 року, навпроти входу до каналу невідомий у камуфляжі залишив гранату. В обидвох випадках на місці події працювали слідчо-оперативні групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-