Поліція не заводила справу через сутичку з блокувальниками у Бахмуті

Поліція не заводила справу через сутичку з блокувальниками у Бахмуті

Укрінформ
Поліція не відкривала кримінального провадження за фактом сутички з блокувальниками залізничних колій, в результаті якої постраждав правоохоронець.

Про це заявив начальник ГУ НП України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба відомства.

"Інформація про подію зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка. Ніякого кримінального провадження за фактом спричинення поліцейському тілесних ушкоджень у Бахмуті не існує", - зазначив Аброськін. 

В поліції нагадали, що інцидент стався 4 лютого на блокпості у Бахмуті. Тоді співробітники поліції зупинили на блокпості автомобіль з 8 громадянами у військовій формі, в одного з яких виявлено карабін СКС. Група людей, які беруть участь у блокуванні залізничної колії, намагалася перешкодити перевірці їхнього автомобіля.

Зі слів працівника поліції, присутній на місці один із народних депутатів України, які беруть участь у блокаді залізничного переїзду в Бахмуті, почав конфліктувати та перешкоджати здійсненню перевірки. Він дав вказівку водію залишити територію блокпосту та вдарив співробітника поліції в тулуб. В результаті працівник поліції отримав забій грудної клітини та звернувся до лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня ветерани АТО заблокували ділянку залізниці Луганськ-Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цих дій було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів. 26 січня ветерани АТО заблокували вузлову станцію "Світланове" в Луганській області. А 2 лютого силами ветеранів, громадських активістів і волонтерів було перекрито залізничний переїзд біля Бахмута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-