Прикордонники передали в Авдіївку польові кухні та бензовози

Прикордонники передали в Авдіївку польові кухні та бензовози

Відео
Укрінформ
В Авдіївку прикордонники передали польові кухні для приготування їжі та відправили бензовози для переміщення палива.

Про це інформує Держприкордонслужба.

"Польові кухні для приготування їжі передали сьогодні прикордонники Донецького та Краматорського загону жителям Авдіївки, котра щодня піддається обстрілам з боку російсько-терористичних військ. Їх (кухні - ред.) розмістили в наметовому містечку поруч з іншими польовими кухнями  та пунктами обігріву представників державних служб і волонтерських організацій ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, прикордонники Житомирського загону передали два бензовози для перевезення дизпалива, яке виділила місцева влада.

Така допомога вкрай необхідна тисячам людей, змушеним боротися за виживання у вкрай складних умовах. Адже місто наразі знеструмлене, без води, газу та належного опалення.

Як повідомляв Укрінформ, в Авдіївці функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 9242 людини, з них 4228 людей похилого віку та 1236 дітей. Забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Також прибуло 4 вантажних автомобілі гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування загальною кількістю 32 тонни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-