Енергетики не можуть розпочати ремонт у Авдіївці через обстріли - ДТЕК

Енергетики не можуть розпочати ремонт у Авдіївці через обстріли - ДТЕК

Укрінформ
Сьогодні три бригади енергетиків ДТЕК у кількості 29 осіб спробували почати відновлювальні роботи з метою забезпечити енергопостачання Авдіївки, проте були змушені зупинитися через загрозу обстрілу.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба ДТЕК.

"О 7:50 бригади отримали «зелений коридор» і виїхали на місце робіт на одній з пошкоджених високовольтних ліній електропередачі з боку міста Авдіївка. Енергетики рухалися разом з саперами ЗСУ, моніторинговою групою ОБСЄ.  О 8:20 від військових надійшло повідомлення про необхідність припинення просування через ризик відновлення обстрілу. Бригади енергетиків змушені були повернутися на місце дислокації», - зазначили в ДТЕК.

Нагадаємо, 30 січня внаслідок бойових дій, місто Авдіївка було повністю знеструмлене. Було пошкоджено електропостачання Авдіївки, Авдіївського коксохіму і Донецької фільтрувальної станції. 

1 лютого енергетикам ДТЕК і коксохіму був наданий «зелений коридор»,  бригада почала виконувати відновлювальні роботи, однак енергетики були змушені припинити роботи, коли почався раптовий обстріл.

2 лютого «режим тиші» також не дотримувався. Бригада виїхала для відновлення, але знову була змушена повернутися через відновлення обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-