Полторак доручив розібратися зі скандалом навколо нагородження бійців у Маріуполі

Полторак доручив розібратися зі скандалом навколо нагородження бійців у Маріуполі

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак доручив Військовій службі правопорядку у Збройних силах України провести службове розслідування щодо неналежного відношення до військовослужбовців у Маріуполі.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

«Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак доручив Військовій службі правопорядку у Збройних силах України провести службове розслідування за фактом неналежного перевезення та подальшого розташування на Маріупольському летовищі військовослужбовців Збройних сил України - учасників урочистостей у м. Маріуполі Донецької області 31 грудня 2016 року», - йдеться на сайті МОУ.

За результатами розслідування міністром оборони України будуть прийняті відповідні рішення стосовно відповідальних посадових осіб, чиї дії призвели до виникнення неприйнятної ситуації.

Як повідомлялося, 31 грудня Президент Петро Порошенко разом з американськими сенаторами відвідували командний пункт в районі Широкиного (Маріупольський напрямок зони АТО), щоб привітати військовослужбовців з Новим роком.  Згодом у  соцмережах з'явилася інформація про те, що представлених до нагород бійців тривалий час тримали на холоді заради приїзду Глави держави, а після заходу залишили зустрічати Новий рік прямо на маріупольському аеродромі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-