У прифронтову Сартану на фестиваль приїхали понад тисячу дітей Приазов’я

У прифронтову Сартану на фестиваль приїхали понад тисячу дітей Приазов’я

Укрінформ
У прифронтовому селищі Сартана, що поблизу Маріуполя, у суботу проходить свято "Повинні сміятися діти та в мирному світі жити" для дітей, які живуть та навчаються в зоні проведення АТО.

Як повідомляє сайт ГУНП у Донецькій області, малеча з різних грецьких населених пунктів на лінії розмежування приїхала не просто розважитися, а й представити свій навчальний заклад. 

"Сьогодні мальовниче селище Сартана, яке протягом останніх двох років неодноразово потрапляло під обстріл терористів, приймає у себе маленьких відвідувачів та почесних гостей. На свято, організоване благодійною організацією та спільнотою греків, приїхали учні шкіл, розташованих в безпосередній близькості від лінії ведення вогню", - йдеться у повідомленні.

Від кожної окремої школи були розгорнуті спеціальні палатки, де школярі презентували різні кулінарні та вироби ручної роботи. Серед дітей – найактивнішими стали учасники "Ліги майбутніх поліцейських".

"Поки дітлахи радіють святу, яке передбачає спортивні змагання, інтелектуальні ігри, різноманітні виставки та святковий концерт й триватиме до вечора, правоохоронці дбають про їхню безпеку і будуть поруч до самого завершення", - зазначили в обласній поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-