Банду викрадачів на Донеччині ловили три доби - заручницю звільнили

Банду викрадачів на Донеччині ловили три доби - заручницю звільнили

Фото
Укрінформ
У Донецькій області поліцейські затримали злочинну групу й звільнили заручницю, яку вони викрали.

Про це інформує прес-служба відомства.

"29-річну мешканку Слов'янська було викрадено 18 травня. Для її порятунку було проведено спецоперацію, якою за наказом глави Нацполіції Донецької області В'ячеслава Аброськіна керував заступник начальника главка-начальник кримінальної поліції Сергій Колесник. У результаті триденної цілодобової напруженої роботи було затримано всіх членів банди, заручницю звільнено", - сказано в повідомленні.

У поліції розповіли, що за допомогою у поліцію звернувся цивільний чоловік дівчини, яку було викрадено вночі з машини, коли поверталася додому від подруги.

Зловмисники кілька днів готувалися до нападу - вивчали спосіб життя жертви і шляхи її пересування. Викрадачі зажадали викуп 300 тисяч доларів у її цивільного чоловіка, приватного підприємця.

За словами начальникаі ГУ НП у Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, "сьогодні вночі у ході спецоперації, проведеної підрозділами поліції Донецької області, організатора і трьох учасників злочинної групи було затримано, заручницю звільнено".

Глава обласної поліції повідомив, що зловмисники  тримали викрадену дівчину кілька днів в підсобному приміщенні, а останній день - у лісі під спостереженням тюремника. Усі учасники злочинної групи - раніше судимі, організатором викрадення є 32-річний житель Слов'янського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 147 (Захоплення заручників) КК України, санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-