В Австралії діаспора запросила на онлайн-подію, присвячену Лесі Українці

В Австралії діаспора запросила на онлайн-подію, присвячену Лесі Українці

Укрінформ
Літературний клуб «Мальви» (Австралія) та Союз українок Австралії запросили охочих долучитися до віртуальної події про життя та творчість Лесі Українки «На чай до Лесі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

Організатори наголосили, що відома у всьому світі як символ української літератури та борець за національну незалежність, Леся Українка – краса й гордість нації, духовний вождь української інтелігенції.

«З нагоди Дня народження геніальної доньки українського народу запрошуємо Вас в захопливу подорож у світ творчості цієї видатної особистості. Ми розглянемо її найвідоміші твори, згадаємо найяскравіші моменти її життя та звернемося до важливих тем, що перепліталися у її літературному доробку», – йдеться в анонсі.

Захід відбудеться 18 лютого о 10:00 за Києвом на онлайн-платформі Zoom. Посилання доступне тут. Meeting ID: 872 6954 0903, passcode: 517715.

Організатори запросили долучатися до події, щоб разом відкрити чарівний світ творчості Лесі Українки та зануритися у велике багатство її слова. На учасників літературного заходу чикає приємний сюрприз.

Нагадаємо, літературний клуб «Мальви» за підтримки та сприяння Союзу українок Австралії у штаті Вікторія проводить літературну лотерею, кошти з якої будуть спрямовані до благодійного фонду для підтримки Збройних сил України. Розіграш відбудеться 21 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-