Українська коляда пролунала в президентському палаці в Афінах

Українська коляда пролунала в президентському палаці в Афінах

Фото
Укрінформ
Вихованці української суботньої школи при культурно-освітньому центрі «Берегиня», одягнуті в традиційне вбрання, заспівали різдвяні колядки президенту Грецької Республіки Катеріні Сакелларопулу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Греції.

«Їхні голоси, наповнені теплом і щирістю, пролунали немов соловʼїна пісня, сповнена любові та щирості. Українська коляда вустами дітей вселяє віру і надію на скорішу перемогу, бо маленькі українці повинні жити у мирі, злагоді і любові», – йдеться в дописі.

У диппредставництві зауважили, що українські традиції мають дуже давню історію. Вони – це вираз української національної самосвідомості, яка об'єднує українців та збагачує їхню спільну культурну спадщину.

«Нам є чим пишатися! І ми щиро радіємо, що українські традиції стали частиною новорічного свята у серці Греції», – наголосили у Посольстві та висловили подяку президенту Греції Катеріні Сакелларопулу за постійну та безмежну підтримку дітей України, відзначивши її величезну увагу та турботу, яка надає маленьким українцям неперевершену можливість почувати себе як вдома, навіть далеко від Батьківщини.

Нагадаємо, громада «Україно-грецька ініціатива» організувала благодійне різдвяне свято для українських дітей міста Салоніки, на яке з цікавими, пізнавальними, яскравими і патріотичними подарунками сам Святий Миколай.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-