Розпочала таборування Спілка української молоді в Австралії

Розпочала таборування Спілка української молоді в Австралії

Фото
Укрінформ
У Мельбурні (Австралії) розпочав роботу літній виховно-відпочинковий табір Спілка української молоді під назвою «Слава Україні».

Як передає Укрінформ, про це Спілка української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Під час відкриття цьогорічного табору голова осередку СУМ в Мельбурні друг Марко Герчанівський зауважив, що точно 60 років тому, в грудні 1963 р., осередок відбув свій першій табір на новокупленій оселі, яку назвали «Карпати», – осередок створював свою Україну в далекій Австралії.

«Пам'ятаємо молодого коменданта першого таборі на оселі Карпати сл. п. друга Франка Веприка, та сьогодні передаємо провідництво табору до третьої генерації провідників під проводом друга Адріяна Семчишина», – сказав він.

СУМ висловила велику подяку нашим сумівцям за їхню візію та подякувіала всім членам команди та виховникам за працю у виховання нових провідників для організації та сумівської спільноти.

Нагадаємо, на сумівській оселі «Карпати» в Мельбурні відзначили день святого архистратига Божого Михаїла – небесного покровителя Спілки української молоді.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-